AcasăNewsA pierdut banii familiei la păcănele! Povestea inventată de un tânăr care...

A pierdut banii familiei la păcănele! Povestea inventată de un tânăr care a furat 12.000 lei, economiile bunicii

Un tânăr de 18 ani, din judeţul Neamţ, a jucat economiile familiei la păcănele, adică suma de 12.000 lei, după care a mintit autorităţile că a fost tâlhărit.

Băiatul a luat din casă 12.000 de lei și s-a gândit să își încerce norocul la păcănele. A sperat că va da lovitura și că își va dubla suma. Așa se gândea că va pune înapoi banii familiei înainte ca cineva să le observe lipsa.

A pierdut toţi banii şi a minţit Poliţia

Doar că planul lui nu a funcționat pentru că a pierdut toți banii în câteva ore. Imediat a născocit o poveste, inițial în fața bunicii. A spus că a fost atacat, lovit și jefuit pe o stradă din Târgu Neamț, iar biata femeie a sunat la 112.

Anchetatorii au continuat cercetările, dar și-au dat seama că sunt duși pe o pistă falsă. Tânărul s-a ales cu un dosar penal pentru inducerea în eroare a autorităților și riscă până la 5 ani de închisoare.

Poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de 19 septembrie, tânărul în cauză ar fi pierdut suma de aproximativ 12.000 de lei la jocuri de noroc, iar pentru ca membrii familiei sale să nu afle despre acest fapt ar fi înscenat faptul că a fost tâlhărit“, a declarat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

244 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

S-a POCĂIT: A BĂUT DUPĂ IOHANNIS!

Păi nu mai suntem și noi corecți? Domnii mari bărbați de stat? Atunci barem recunoașteți franc că nu vă deranjează chiar așa din cale...

UPDATE. Senatul a decis: Cîțu rămâne fără imunitate parlamentară. Poate fi anchetat de DNA

UPDATE Senatorii l-au lăsat pe fostul premier Florin Cîțu - actualmente membru al Senatului - fără imunitate parlamentară, dând, practic, undă verde solicitării DNA...