AcasăNewsA pierdut banii de ridicare a casei la păcănele. 23.000 euro, duşi...

A pierdut banii de ridicare a casei la păcănele. 23.000 euro, duşi pe apa sâmbetei. Cui i s-a întâmplat asta?

Un meseriaș din Bihor este acuzat de un client că a pierdut la jocuri de noroc toți banii încasați pentru ridicarea unei case, în jur de 23.000 de euro.

Constructorul a fost trimis în judecată de Parchetul Oradea, iar procesul are programat primul termen în luna septembrie.

A cerut bani în permanenţă de la beneficiar

Împătimitul de jocuri de noroc, timp de 5 luni, i-ar fi cerut proprietarului mai mute sume de bani pe care el spunea că le va folosi ca să cumpere materialele de construcţie necesare.

I-a spus că va cumpăra materialele necesare și va începe construirea locuinței. Ar fi primit astfel, în mai multe rate, 18.000 de euro și peste 26.000 de lei, potrivit rechizitoriului procurorilor.

Fără materiale, dar şi fără bani

Materialele nu ar fi fost luate, dar nici banii nu au fost restituiți beneficiarului, deoarece meșterul ar fi jucat întreaga sumă la păcănele, pierzând toți banii, au constatat procurorii.

Rămas şi fără casă şi fără bani, despre care păgubitul susţine că ar fi fost pierduţi la jocurile de noroc de către meseriaş, victima a mers, aşadar, direct la poliţie.

author avatar
Andreea Vlad
375 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger