AcasăNewsA pierdut 80.000 lei la pacanele

A pierdut 80.000 lei la pacanele

Dorinta de imbogatire rapida ii face pe unii sa-si piarda uzul ratiunii. Povestea unui maramuresan care a incercat sa minta, a furat si a incercat sa pacaleasca anchetatorii, l-a dus in fata procurorilor. Astfel de situatii sunt poate cele mai elocvente exemple ca banii nu aduc fericirea intodeauna.

Un apel disperat la 112 i-a pus pe jar pe politistii din Maramures. Un tanar de 28 de ani, agent de vanzari reclama, aproape de miezul noptii, ca  i-au fost furati banii. Suma era impresionanta pentru politia din localitate, 80.000 de lei. Barbatul spunea disperat operatorului ca furtul s-ar fi produs pe raza orasului Seini. Pentru detalii, omul a adaugat ca totul s-a intamplat in citeva minute dupa ce a lasat deschis geamul masinii pentru a merge intr-un magazin.

Politistilor sositi la fata locului ceva nu le-a mirosit a bine. Astfel, in urma cercetarii demarate de anchetatori, s-a stabilit ca tocmai agentul de vanzari si-a insusit suma de bani reclamata ca si furata. Intr-un final, tanarul si-a recunoscut fapta. Banii, care reprezentau incasarile din cursul lunii iulie, au fost pierduti la jocurile de noroc, iar furtul a fost inscenat pentru a se justifica administratorului societatii. Politistii continua cercetarile in vederea documentarii tuturor imprejurarilor comiterii faptei”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), Florina Metes, pentru presa locala. Acum, barbatul este cercetat pentru comiterea infractiunii de inducere in eroare a organelor judiciare.

„Un tanar in varsta de 28 de ani, agent de vanzari al unei societati comerciale din judetul Maramures, este cercetat penal dupa ce a alertat in fals autoritatile sunand la 112 si anuntand ca i-a fost furata suma de 80.000 de lei din masina, in realitate acesta pierzand banii la jocurile de noroc (celebrele pacanele – n.r.)”, se spune in comunicatul politistilor.

author avatar
Ramona Feraru
414 afisari

2 COMENTARII

  1. Hai ca va învăț cum e cu pacaneaua. Pacaneaua e pacanea daca zdrangane a fier, pacanea cum e ea lasata de om trebuie sa fie mecanica ca daca e electronica esti dus. La pacaneaua mecanica electronistu poate bloca o cireașa ? din slotul de cinci ? ? ? ? ? de obicei iltima astfel incat tragi pt jack pot vesnic si nu iese pierzand bani e la program animat acolo orice programator poate introduce in algoritm ex 100*1n1 n1=1×3 asta ce inseamna ca programul in keia sa e programat ca la 100 de incercari tu sa ai un castig de o cireasa 2 sau max 3 programul evita 5 cirese. Din cauza asta in Begas orasul norocului astfel de aparate sunt drastic controlate. Probabil aparatul avea n1=1 adica ? ???? ever te prinzi si la primul castig parasesti sala… Ca nu esti bou ?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger