AcasăNewsA pariat 50.000 de dolari pe Alcaraz, la începutul turneului de la...

A pariat 50.000 de dolari pe Alcaraz, la începutul turneului de la Wimbledon, și a dat lovitura! Ce sumă a câștigat

sursa foto: Instagram/iliatopuria

Continuă să apară ecouri după victoria de senzație obținută de Carlos Alcaraz, liderul ATP, în fața lui Novak Djokovic, în finala de la Wimbledon, un meci spectaculos pe care l-au urmărit iubitorii tenisului de toate vârstele.

Nu doar campionul din acest an de la Wimbledon, tânărul jucător de tenis în vârstă de 20 de ani, se bucură după reușita din finala de duminică, în fața lui Djokovic (36 de ani, locul 2 ATP) – scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4, ci după victoria lui Carlos Alcaraz jubilează și un luptător UFC. E vorba despre Ilia Topuria.

Citiți și: Cine este Carlos Alcaraz, campionul de la Wimbledon 2023. Se iubește cu o jucătoare de tenis mai mare cu 3 ani decât el

Topuria a pariat 50.000 de dolari și a câștigat 237.500 de dolari pe victoria lui Alcaraz

Cum așa? Ei bine, chiar dacă nu au fost mulți cei care mizau, încă de la startul turneului, pe victoria lui Alcaraz, unii s-au arătat încrezători că spaniolul va triumfa la turneul de grand slam. Așa că n-au mai așteptat să vadă cum începe acesta competiția. Ci chiar de la startul turneului au pariat pe el.

Topuria – un luptător UFC spaniol cu origini georgiene – a pariat 50.000 de dolari și a câștigat 237.500 de dolari pe victoria lui Carlos Alcaraz, potrivit digisport.ro. Sportivul cunoscut pentru luptele sale în ring s-a numărat printre cei care au pus o miză mare pe succesul lui Alcaraz, iar la final a obținut un câștig de proporții.

„Domnule Carlitos, felicitări! Nu m-am îndoit deloc. Mulți m-au sfătuit ieri să-mi retrag pariul, dar din moment ce o făcusem cu multă încredere nu am ezitat nicio clipă. Multe felicitări, meriți ”, a scris luptătorul pe rețelele sociale, conform aceleiași surse.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de El Matador (@iliatopuria)

author avatar
Andrei Coman
948 afisari

3 COMENTARII

  1. Salutam cu Deplina satisfactie bataia usturatoare pe care Nazistii din Romania au primit-o azi la Tiraspol!
    Credeau NATO-NAZISTII din Romania ca se califica! Ha! Ha! Ha! Tiraspol-Farul 3-0. Mamaligarii din Romania nici sa se baseasca nu pot, dara-mite sa mai joace si fotbal!
    Sa va fie de paradigma! In mai putin de 24 de ore tancurile Armatei a 6-a Ruse sint la Bucuresti iar daca se baseste Putin, moare(Ha!) generalii NATO de la Deveselu!

    MOLDOVA SOVIETICA PLAIU’ NOSTRU-N FLOARE https://www.youtube.com/watch?v=lsw5jTJXW8o

  2. PUTIN,RISCUL E PREA MARE,CASTIG ESTE CAND PARIEZI 5-10 EURO SI CASTIGI 100-200000 EURO!

  3. DA ASA E DAR ASA SUNT JOCURILE DE NOROC TREBUIE SA RISTI SAU SA AI INSPIRATIE DE ACEEA SE NUMESC JOCURI DE NOROC

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger