AcasăNewsA nins în septembrie - imagini surprinse pe Transfăgărășan! - VIDEO

A nins în septembrie – imagini surprinse pe Transfăgărășan! – VIDEO

A nins - imagini surprinse pe Transfăgărășan! - VIDEO (sursa foto: captură video)

Pe lângă scăderea simțitoare a temperaturilor, sesizată deja în mai multe zone din țară, în această a doua zi a săptămânii, în peisaj s-au făcut remarcate și primele semne ale sezonului rece. E drept că deocamdată doar pe Transfăgărășan, unde a căzut prima ninsoare din acest sezon.

Veștile despre ninsoarea de pe Transfăgărășan au venit de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov, ai cărei reprezentanți au surprins și făcut publice câteva imagini. Cu tot cu precizarea că în zona Bâlea Lac s-a intervenit, marți dimineață, cu material antiderapant. Din înregistrarea video se poate vedea că în zonă s-a depus un strat foarte subțire de zăpadă.

Totodată, șoferii care au în plan să ajungă în zona unde poate fi admirat deja peisajul hibernal, apărut către final de septembrie, prima lună de toamnă calendaristică, sunt sfătuiți să circule cu prudență.

Atenționare nowcasting de vânt: rafale de 55 – 60 km/h

Pe de altă parte, specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis, în dimineața zilei de marți, 21 septembrie, o atenționare nowcasting COD GALBEN de vânt, pentru zona de litoral a județelor Constanța și Tulcea.

Atenționarea, valabilă în intervalul orar 8:00 – 11:00, anunță că în zonele menționate se vor semnala intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55 – 60 km/h.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger