AcasăNewsA murit Whitney Houston

A murit Whitney Houston

Cantareata americana Whitney Houston, cunoscuta mai ales pentru pelicula „The Bodyguard”, in care a jucat alaturi de Kevin Costner, a incetat din viata la numai 48 de ani.

Artista a fost gasita moarta in camera pe care o ocupa la etajul al patrulea al hotelului Beverly Hilton din Los Angeles.

Conform tmz.com, unul dintre apropiatii sai a gasit-o neinsufletita, a alertat staff-ul hotelului si s-a sunat la serviciul de urgenta, dar paramedicii nu au mai avut ce face.

Artista a fost identificata de rude si apropiati, iar in acest caz s-a inceput o ancheta, insa deocamdata nu se stie exact din ce cauze a murit Whitney Houston.

Conform Cartea Recordurilor Guinness, Whitney Houston era cea mai premiata artista din toate timpurile, ea avand la activ 415 trofee printre care doua Premii Emmy, 6 Premii Grammy, 30 Premii Billboard Music si 22 Premii American Music.

Desi a lansat primul album in 1985, Houston s-a facut remarcata in 1992, gratie peliculei „The Bodyguard” in care a jucat alaturi de Kevin Costner. „I will always love you”, cea mai celebra melodie de pe coloana sonora a filmului amintit, a devenit cel mai vandut single interpretat de o voce feminina.

Whitney Houston a fost casatorita, intre 1992 si 2007, cu Bobby Brown, cei doi avand o fata, Bobbi Kristina. Artista se batea de cativa ani cu dependenta de droguri.

author avatar
Cristi Ionita
2.242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger