AcasăNewsA murit un fost primar al sectorului 1 al Capitalei

A murit un fost primar al sectorului 1 al Capitalei

Vasile Gherasim avea 70 de ani (sursa foto: b1.ro)

Vasile Gherasim, fost edil al sectorului 1, a părăsit această lume la vârsta de 70 de ani.

Vestea tristă a venit, sâmbătă, din direcția Curţii de Conturi a României, instituție în cadrul căreia Gherasim lucrase începând din toamna anului 2017.

“Cu profundă tristeţe am primit vestea plecării dintre noi a colegului nostru, Vasile Gherasim, consilier de conturi în cadrul Curţii de Conturi a României. Prieten, coleg, conducător de departament, cu toţii am pierdut în primul rând un OM, un exemplu de profesionalism, putere de muncă şi abnegaţie în slujba binelui comun. (…) Licenţiat în drept şi sociologie, doctor în sociologie urbană, Vasile Gherasim a desfăşurat pe parcursul carierei sale o intensă activitate în administraţia publică centrală şi locală a statului român”, au transmis reprezentanții Curţii, citați de știrileprotv.ro.

După ce și-a încheiat mandatul de edil al sectorului 1, în 2004, Vasile Gherasim a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul de Interne şi Administraţiei Publice, iar ulterior, începând cu anul 2008, a fost consilier în cadrul Consiliului General al Capitalei.

La finele aceluiași an a fost ales în Parlament, în Camera Deputaților, din partea PDL, iar la încheierea mandatului de ales al neamului a lucrat ca și consilier al Primarului General al Capitalei, în perioada 2015-2017.

525 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger