AcasăNewsA murit sub ochii parintilor: O fetita de 12 ani s-a inecat...

A murit sub ochii parintilor: O fetita de 12 ani s-a inecat in apele Siretului!

Parintii unui copil de 12 ani au trecut prin momente cumplite, duminica. Aflata la picnic, pe malul raului Siret, langa localitatea Pascani, familia a privit neputincioasa cum fetita este inghitita de ape, fara ca ei sa poata face ceva sa o salveze.

Fata de 12 ani impreuna cu un alt copil de noua ani – ruda a familiei respective – au profitat de neatentia parintilor tinerei, si au intrat in apa, insa nu au reusit sa mai iasa la suprafata. Baietelul a supravietuit datorita curentilor care l-au impins catre o insulita, informeaza realitatea.net.

La fata locului au sosit reprezentanti ai ISU Pascani, dar si un elicopterul SMURD, trimis de la Iasi. Copila a fost scoasa din apa in stop cardio-respirator de catre pescarii aflati in zona. Echipajul SMURD a facut tot posibilul sa salveze viata fetei, insa fara succes.

Baiatul de noua ani a fost scos din apa de catre pompieri si a fost transportat la Spitalul Municipal Pascani, in stare stabila. Politistii au declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs tragedia.

Foto: bzi.ro

author avatar
Alina Costache
1.600 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger