AcasăNewsA murit Steve Jobs! Vezi cateva citate celebre ale geniului Apple!

A murit Steve Jobs! Vezi cateva citate celebre ale geniului Apple!

Steve Jobs

Steve Jobs a murit! *** Ca orice mare om al istoriei si fostul CEO Apple s-a remarcat de-a lungul vietii printr-o o serie de expresii ce au uimit lumea. Iata mai jos cateva citate celebre marca Steve Jobs.

Steve Jobs

Nu avem sansa sa facem multe lucruri, iar fiecare trebuie facut excelent. Pentru ca asta este viata noastra. Viata este scurta, apoi vei muri, stii? Si toti am ales sa facem asta cu vietile noastre. Deci ar fi bine sa fim ai naibii de buni. Ar fi bine sa merite.

Nu conteaza pentru mine sa fiu cel mai bogat din cimitir. Vreau sa adorm spunandu-mi ca am facut ceva minunat, care conteaza pentru mine.

Valoram 1.000.000 de dolari cand aveam 23 de ani, peste 10.000.000 de dolari cand aveam 24 de ani, si peste 100.000.000 de dolari la 25 de ani, dar nu e deloc important, pentru ca niciodata nu am facut-o pentru bani.

Munca mea nu este sa le fie mai usor oamenilor. Treaba mea este sa le fie mai bine.

Designul nu inseamna doar cum arata sau cum se simte un produs. Design inseamna cum functioneaza.

Inovatia face diferenta intre un lider si un discipol.

Citeste si:

A murit Steve Jobs! Co-fondatorul Apple, rapus de cancer!

Ultimele imagini cu Steve Jobs inainte sa moara! FOTO

Ne e dor de Steve Jobs!

Bill Gates: “Sunt cu adevarat indurerat de moartea lui Steve Jobs!”

Nu este vorba despre cultura pop, despre a pacali oamenii sau despre a-i convinge ca vor ceva ce nu isi doresc. Noi stim ce vrem. Vrem doar sa facem produse foarte bune.

Cand imi vine o idee buna, treaba mea este sa o raspandesc pentru a vedea cum gandesc oamenii, sa ii fac sa discute despre ea, sa se contrazica, sa raspandeasca ideea si mai departe, la 100 de persoane, sa aduc oameni diferiti la un loc pentru a explora – pur si simplu sa explorez lucruri.

Am fost lipsiti de rusine atunci cand a venit vorba de furat idei geniale.

Este foarte greu sa proiectezi produse pe baza de focus-grupuri. De cele mai multe ori, oamenii nu stiu ce vor pana nu le arati.

Singura problema a Microsoft este ca angajatii nu au gust. Nu au gust deloc. Ma refer la faptul ca nu se gandesc la idei originale si ca nu pun cultura deloc in produsele lor.

(Despre Bill Gates) ii doresc tot binele din lume. Cred doar ca el si Microsoft sunt inchisi la minte. Ar fi fost un om mai deschis daca ar fi incercat sa se drogheze cand era mai tanar.

As da la schimb toata tehnologia mea pentru o intalnire cu Socrate.

In mintea incepatorului sunt intotdeauna multe posibilitati. In mintea expertului sunt putine.

author avatar
Ciprian Purice
1.646 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger