AcasăNewsA MURIT SOTIA LUI CORNEL DINU: "Vreau sa fim lasati sa purtam...

A MURIT SOTIA LUI CORNEL DINU: „Vreau sa fim lasati sa purtam demn suferinta!”

Cornel Dinu, operat de urgenţă! "Procurorul" sărbătoreşte Paştele în spital

A MURIT SOTIA LUI CORNEL DINU. Silvia Dinu s-a stins din viata in cursul noptii de miercuri spre joi, dupa o lunga si cumplita lupta cu boala grava de care suferea de mai multi ani. Din pacate, diabetul si restul afectiunilor rezultate din aceasta maladie au rapus-o.

„Vreau sa fim lasati sa purtam demn suferinta, nu sa fac un caz de presa din problemele noastre. Sunt momente in viata in care iti simti sfarsitul aproape si iti dai seama ca nu mai e mult. Am impresia ca lucrurile pe care le fac, le fac pentru ultima oara. Totul e mult mai profund, iar lucrul cel mai neinsemnat devine cel mai important. Vezi persoane iubite cum se sting langa tine… Repet, cine a spus ca batranetea e frumoasa a fost un idiot”, spunea Cornel Dinu in 2010, cand starea de sanatate a sotiei sale s-a agravat considerabil.

Surse apropiate ale dinamovistului au relatat ca „Procurorul” isi dorea sa mai poata sa-si duca sotia la casa de vacanta a familiei Dinu de la Sinaia. Din nefericire, soarta avea sa-i curme acest ultim vis.

A murit sotia lui Cornel Dinu!

Dr. Monica Pop despre Silvia Dinu: „Cand intra in spital se umplea unitatea de veselie”

author avatar
Ciprian Purice
849 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger