AcasăNewsA murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

A murit Sorin Satmari. Jurnalistul lucrase la FRF si LPF

Sorin Satmari a parasit lumea celor vii, la varsta de 72 de ani.

Fostul jurnalist va fi incinerat, joi, la 11.30

Ziarist cunoscut, scriitor, dar si reponsabil, o perioada insemnata de timp, cu tot ceea ce tinea de comunicare in cadrul a doua foruri importante pentru fotbalul autohton, Sorin Satmari a pierit in cursul zilei de miercuri.

Gheorghe Berceanu, Sorin Satmari, Marin Moraru si Razvan Ioan Boanchis (foto: facebook/Razvan Ioan Boanchis)

Greaua veste i-a fost transmisa colegului nostru Razvan Ioan Boanchis chiar de catre Rodica Satmari, sotia jurnalistului. A urmat si un anunt din directia Ligii Profesioniste de Fotbal – in cadrul careia Satmari a lucrat ca director de Comunicare – si ai carei reprezentanti au transmis condoleante familiei indoliate.

Pe langa departamentul de Comunicare din cadrul Ligii de Fotbal, Sorin Satmari a condus o perioada aceeasi ramura si in cadrul Federatiei Romane de Fotbal. Totodata, numele sau le este cunoscut romanilor din publicatii precum „Ora”, „Sportul romanesc” sau „Ziua”, dar si de la TVR si din cartile pe care le-a semnat, printre ele „Rica Raducanu sau prea mare pentru un careu atat de mic”, „Aici sunt banii dumneavoastra” sau „Stand up Comedy”, a carei prefata a fost scrisa de catre editorialistul ziarului „National”, Razvan Ioan Boanchis.

sursa foto: Facebook/LPF

author avatar
Cristina Stefan
1.602 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger