AcasăNewsA murit Rudel Obreja, la vârsta de 57 de ani. Suferea de...

A murit Rudel Obreja, la vârsta de 57 de ani. Suferea de cancer

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, a murit azi, la vârsta de 57 de ani. El suferea de cancer și fusese eliberat din închisoare în urmă cu câteva luni pentru a se putea trata.

„Drum lin, Rudel Obreja! Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa”, a comunicat CS Dinamo.

A fost condamnat în dosarul Gala Bute

Obreja fusese condamnat în 2018 la 5 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Acesta era președintele FR Box în perioada „Galei Bute”, fiind acuzat de luare de mită și evaziune fiscală.

Condamnat pentru evaziune fiscală în dosarul „Gala Bute”, Rudel Obreja a fost eliberat condiţionat în iulie 2022 pentru a se trata de cancer.

Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi… e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale.

Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient”, a explicat Rudel Obreja, în octombire 2022.

Cine a fost Rudel Obreja

Născut pe 6 august 1965, la Galați, Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

„Cu adâncă durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris pe Facebook și vicereședintele Ligii Profesioniste de Box din România, Plosca Viorel.

 

 

author avatar
Andrei Ștefan
844 afisari

14 COMENTARII

  1. ar trebui sa inteleaga toti cei care iau apararea hotilor si infractorilor , cu becali si ghita tv in frunte , ca puscaria nu este hotel unde sa-ti faci vacanta .cui nu-i place sa nu incalce legea . ma refer si la cei care au inceput sa plinga un mafiot care a vrut sa arate ca este loial la alta hoata , udrea . Dumnezeu sa-l ierte !

  2. Asta care a distrus sist energetic ca a dus la faliment totul cum e ba,liber? Te a afectat mafiotul obreja sau astalalt? Tu esti din aia care si luptat cu oug 13 sa vina virusii astia ?

  3. Acum aveți un somn liniștit, calailor ?
    Nu va este frica de Dumnezeu ?
    Aveți parinti, aveți copii , aveți frati , nu aveți nimic sfant in voi , criminali nenorociri !

  4. Condoleante!

    Sunt convins ca toti, absolut toti, cei ce si-au batut joc de Rudel Obreja si ce multi, foarte multi altii, nu vor scapa nepedepsiti de mania Poporului Roman!

  5. Te uiti cat de frustrati si idioti pot fi unii! Nu e de mirare de ce sunt atat de multi imbecili vaxinati si cu steag ukrainean, dar in buzunarele lor bate vantul! Rudel Obreja, o alta victima a sistemului de securisti. Sri trebuie desfiintat si arestati toti acoperitii din presa, politica, absolut toti! Curatenie totala!!

  6. rudel obreja suferea de DEPERSONALIZARE.

    (affedctiune destul de raspandita,
    TREABA LOR!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger