AcasăNewsA murit „Privighetoarea Banatului”. Cântăreața de muzică populară avea mare nevoie de...

A murit „Privighetoarea Banatului”. Cântăreața de muzică populară avea mare nevoie de sânge

Simona Maria Teodorescu, cea supranumită şi „Privighetoarea Banatului”, a murit. Cântăreaţa de muzică populară s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

Ea era internată la secția de Terapie Intensivă şi avea mare nevoie de sânge. Din păcate, starea sănătăţii s-a agravat și medicii n-au mai putut să o salveze.

A fost o campanie de donare de sânge

Starea de sănătate a artistei era una foarte complicată. Înainte de decesul cântăreței de muzică populară, fanii ei și oamenii săritori au încercat să facă tot posibil pentru a o ajuta să depășească aceste clipe grele.

Simona Maria Teodorescu avea nevoie de sânge. Astfel, în mai multe postări de pe rețelele de socializare, cei dragi au solicitat ajutor. Inclusiv Primăria din Mehadia, Caraș Severin, s-a mobilizat.

Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții.

Drum lin printre îngeri. Din păcate Banatul mai pierde încă un om de frunte și la o vârstă atât fragedă pentru a părăsi aceasta lume. Era un om cu un suflet minunat și cu o voce de aur.

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău Simona Maria Teodorescu și să te odihnești în pace și în liniște”, au scris cei care au cunoscut-o, pe rețelele de socializare.

author avatar
Andrei Ștefan
1.253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger