AcasăNewsA murit omul de afaceri Peter Imre, fost direct la Phillip Morris...

A murit omul de afaceri Peter Imre, fost direct la Phillip Morris şi la Adevarul Holding

A murit omul de afaceri Peter Imre, care s-a iubit şi cu actrița Corina Dănilă!

Omul de afaceri Peter Imre, în vârsta de 60 de ani, a murit vineri seară, 2 iunie, într-o clinică din Bucureşti. Fostul director de presă, la Adevarul Holding, suferea de cancer.

Acesta a fost căsătorit cu Marina Meleșcanu, fiica fostului ministru de Externe Teodor Meleșcanu.

A lucrat pentru Phillip Morris

În perioada 1988-199 a lucrat pentru Phillip Morris, ca şi consultant de marketing. După această perioadă au urmat 5 ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.

În anul 1998 a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie în care a lucrat până în 2009. În 2010 a fost numit director general la Adevărul Holding. Cunoscutul om de afaceri era căsătorit cu Marina, fiica lui Teodor Meleşcanu, din 2006.

L-a executat silit pe Patriciu

Din prima sa căsnicie, Peter Imre avea un fiu, pe care îl considera și prietenul său cel mai bun.

De numele său sunt legate mai multe scandaluri, printre care disputa pe care a avut-o cu Dinu Patriciu, fostul său patron de la Adevărul Holding. Patriciu a fost executat silit de Imre pentru suma de 80.000 de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
951 afisari

9 COMENTARII

  1. Și noi românii ne întrebam de ce Melescanu ,ca ministru de externe nu ia poziție față de Ungaria atunci când îi jigneau pe români 😟..ginerele era Bozgor 😲

  2. Cine, cetățean român, ajungea la 1988 reprezentant la o firmă străină dacă nu era cu serviciile? Era, altcineva cred, și reprezentant Ford în România, tot cetațean român.
    După cum arată Imre aș fi zis că a fost țigan maghiar. Dar își dădea Meleșcanu, de bună seamă grad mare, fata dacă nu ar fi fost evreu? Nici Patriciu nu arăta a român.
    Legat de Patriciu, fiul unuia din frații Nicula European Drinks, zice că era cu unchiu-su la o bancă la Viena cînd au dat nas în nas ca Patriciu după moartea lui. L-au salutat și mortul a răspuns la salut.

    • NU ca acele fantome, ci ca alea ale sri !!!
      Nu fusese Patriciu acoperitul lui Emil Macri, de la contrinformatiile economice ?

  3. O fi murit si Peter Imre tot de la vaccin ???
    Nu m-ar mira!
    Dr. Vernon Coleman spune că vor muri milioane de vaccinați în următorii 2 ani….vaccinații dezvoltă proteina spike care-i va contamina si pe cei nevaccinați….
    așa ca treaba-i oablă!

  4. Nu vă vaccinați !

    Vaccinul conține metale grele ( mercur, aluminiu, etc.),care in conecție cu antenele G5 creierul va fi ars), gene de porc, gene de maimuță, embrioni umani, cipul electronic 666 ( cifra Fiarei de care vorbește Sfântul Ioan în Apocalipsă),etc… Cei care primesc vaccinul vor fi modificați genetic….vom vedea monștri pe stradă…..

    Să rezistăm până la capăt ! Mai bine să murim cu ” ei” de gât, decât sa-i lăsăm să ne batjocorească! Trupul este Templul Sufletului ( al Duhului Sfânt ), si avem Poruncă de la DOMNUL, sa avem grija de Trup! Si de Suflet, bineînțeles!

    Parintele Paisie Aghioritul, Parintele Justin Pârvu, etc. ne-au sfatuit să nu primim acest vaccin. Si nici altele!

    Prin acest vaccin, sinagoga satanei vrea sa ne pecetluiască. Deja 3.000.000.000. ( miliarde ) de amarâti au fost pecetluiți!

    Ferește-ne Doamne!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger