AcasăNewsA murit omul de afaceri Ovidiu Popescu

A murit omul de afaceri Ovidiu Popescu

Ovidiu Popescu si macheta proiectului de la Palatul Stirbei

Omul de afaceri Ovidiu Popescu a murit joi noaptea intr-o clinica din Texas dupa o lunga suferinta. Ovidiu Popescu implinise 53 de ani pe 30 iunie si suferea de cancer de pancreas.

Ovidiu Popescu si macheta proiectului de la Palatul Stirbei

Ovidiu Popescu avea o cariera stralucita in afaceri. Era presedintele Petrolexportimport, dar si actionar si administrator la mai multe firme de succes: Laird Resources Romania, Tomis Oil Maritime, Black Sea Coast Trading Romania.

Era si proprietarul Palatului Stirbey de pe Calea Victoriei, pe care voia sa-l restaureze si sa-l includa intr-un proiect mixt, mai amplu: comercial si imobiliar, cu o investitie de 120 de milioane de euro. Proiectul este insa blocat la Ministerul Culturii, iar cladirea, monument istoric se degradeaza.

Potrivit revistei Forbes, Ovidiu Popescu avea o avere de 12-15 milioane de euro.

author avatar
A.P. Redactor
5.172 afisari

1 COMENTARIU

  1. cu stima si respect pentru domnul OVIDIU POPESC vecinu cu o inima mare si un suflet bogat nu te vom uita nici o data si te vom plange neai fost un inger care nea dat sa mancam un Mos Craciun si un om care cred si sigur ai ajuns la DUMNEZEU CU STIMA SI RESPEC DOMNU ISUS CRISTOS SA AIBA GRIJA DE TINE SI TOT CE AI LASAT PE PAMANT LA REVEDERE

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger