AcasăNewsA murit Luke Perry. Mesaj emotionant transmis de un coleg din serialul...

A murit Luke Perry. Mesaj emotionant transmis de un coleg din serialul „Beverly Hills 90210”

Tristete mare pentru fanii „Beverly Hills 90210”, dupa ce unul dintre cei mai indragiti actori din randul celor care au facut parte din distributia serialului atat de popular in randul tinerilor, in anii ’90, a pierit.

Luke Perry, interpretul lui Dylan McKay, a murit la cateva zile dupa ce suferise un atac cerebral masiv. Actorul a fost spitalizat, insa, din pacate, eforturile medicilor de a-l salva din ghearele mortii s-au dovedit a fi zadarnice. Perry si-a dat ultima suflare inconjurat de cei dragi.

Dupa cum era de asteptat, anuntul ca actorul a parasit aceasta lume la 52 de ani a adus tristete nu doar in randul celor care leaga serialul -in care Dylan era unul dintre personajele principale- cu o parte frumoasa a tineretii lor, ci si in sufletele colegilor alaturi de care Perry a lucrat ani la rand. Unul dintre ei, Ian Ziering, alias Steve Sanders, a facut public, via Twitter, un mesaj plin de sensibilitate: „Dragule Luke, am sa ma gandesc cu caldura la momentele pe care le-am petrecut impreuna in ultumii 30 de ani. Calatoria ta sa fie imbogatita de sufletele minunate care au plecat inaintea ta, asa cum ai facut-o tu aici, pentru cei pe care ii lasi in urma”.

sursa foto: Facebook/Luke Perry – The Official Page

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger