AcasăNewsA murit legendarul actor LARRY HAGMAN - J. R. din DALLAS

A murit legendarul actor LARRY HAGMAN – J. R. din DALLAS

Actorul american Larry Hagman a incetat din viata vineri seara, la varsta de 81 de ani, din cauza cancerului la ficat de care suferea de mai bine de 20 de ani.

Cunoscut in special pentru rolul J. R. Ewing din serialul Dallas, Larry Hagman si-a inceput cariera in anii 1950, cu diferite aparitii in piese de teatru in care juca alaturi de mama sa, Mary Martin, celebra actrita pe Broadway.

Intre 1952 si 1956, Larry Hagman a fost recrutat pentru razboiul din Coreea, dar cariera sa militara si-a petrecuta in proportie covarsitoare dand spectacole pentru trupele americane care se aflau in Europa.

A devenit cunoscut gratie serialului „I Dream of Jennie”, dar rolul J. R. Ewing din serialul Dallas l-a introdus in cartea de legenda a Hollywoodului.

Vizibil slabit de batranete si problemele medicale, Hagman a reusit, in 2012, sa intre inca o data in pielea celebrului personaj pentru primul sezon al noului serial Dallas ce are in prim plan disputa totala dintre urmasii legendarilor J. R. si Bobby Ewing. Serialul va continua in 2013 cu un nou sezon dedicat in totalitate celui care a fost Larry Hagman.

author avatar
Cristi Ionita
598 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger