AcasăNewsA murit Larry King. Celebrul om de televiziune s-a stins la 87...

A murit Larry King. Celebrul om de televiziune s-a stins la 87 de ani – VIDEO

(sursa foto: Larry King/Facebook)

Cunoscutul jurnalist american Larry King a murit sâmbătă dimineață.

Legendarul om de televiziune american a pierit la 87 de ani, împliniți în noiembrie anul trecut. Trista veste a plecării sale din această lume a devenit publică după ce pe pagina sa oficială de Twitter a fost postat un mesaj din care reiese că Larry King a murit la Cedars-Sinai Medical Center, din Los Angeles.

Nu se fac precizări cu privire la cauza decesului, însă site-ul CNN amintește, sâmbătă, că fostul realizator de televiziune fusese internat la centrul medical respectiv, la începutul acestei luni, și că ar fi avut Covid-19, din câte ar fi dezvăluit o sursă apropiată familiei acestuia.

Peste 25 de ani de ”Larry King Live”

Larry King va rămâne în istoria televiziunii americane grație emisiunii care i-a purtat numele –  ”Larry King Live” – pe care a realizat-o mai bine de 25 de ani, la postul CNN.

Până să se retragă din lumina reflectoarelor TV, în decursul miilor de ediții adunate pe parcursul sfertului de veac în care s-a aflat în studio, în fața obiectivului camerelor de televiziune, purtând nelipsitele-i bretele, Larry King a avut invitați din sfera politică, inclusiv pe fostul președinte Donald Trump și pe soția acestuia, Melania, cântăreți cunoscuți, între ei Tina Turner, Prince, Madonna și Tom Jones, actori, dar și sportivi.


188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger