AcasăNewsA murit la doar 24 de ani. Masina lui s-a facut zob...

A murit la doar 24 de ani. Masina lui s-a facut zob dupa ce s-a izbit de un copac

Un tanar sofer a pierit intr-o clipa, dupa ce masina pe care o conducea a intrat cu viteza prea mare intr-o curba, spun politistii, si s-a oprit intr-un pom.

A platit cu viata pentru faptul ca nu a mai putut controla autoturismul la volanul caruia se afla, pentru ca s-a lasat furat de mirajul vitezei excesive. Autovehiculul a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac aflat pe marginea drumului.

Impactul a fost devastator, iar conducatorul auto in varsta de 24 de ani, din Braila, a fost proiectat prin parbrizul masinii si a murit pe loc. Desi au intervenit de urgenta la locul accidentului, medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viata, fiind nevoiti sa constate sfarsitul tragic al soferului, potrivit infobraila.ro. Soferul era singur in autoturism la momentul producerii tragediei.

Masina la volanul careia se afla tanarul s-a transformat intr-un morman de fiare, dupa ce s-a lovit violent de trunchiul copacului. Cauzele accidentului produs duminica dimineata, pe un bulevard din Braila, vor fi stabilite de catre politistii care au demarat o ancheta.

Sursa foto: lideruldeopinie,ro

171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger