AcasăNewsA murit Ioana Paunescu, fiica cea mare a poetului Adrian Paunescu

A murit Ioana Paunescu, fiica cea mare a poetului Adrian Paunescu

Ioana alaturi de tatal sau, poetul Adrian Paunescu

Fiica cea mare a poetului Adrian Paunescu a murit in cursul zilei de vineri, 25 noiembrie, ea fiind diagnosticata la inceputul anului cu o boala foarte grava.

Ioana alaturi de tatal sau, poetul Adrian Paunescu

Ioana a fost operata in luna martie, insa boala sa a fost depistata intr-o faza avansata. Fiica marelui poet Adrian Paunescu s-a nascut pe 2 iunie 1967 si a absolvit Liceul Nicolae Tonitza, ulterior fiind angajata la Animafilm. In ultima perioada, locuia cu mama sa, poeta Constanta Buzea.

Dupa moartea poetului, Andreea Birlea, fiica nelegitima a acestuia, sustinea ca, pentru a o apropia de familie, Adrian Paunescu a dus-o sa locuiască cu Ioana, in casa lor de pe strada Dionisie Lupu. In anii ’80, cele doua au fost apropiate.

Adrian Paunescu spunea despre fiica sa Ioana, in iulie 2010: „Este o fiinta spirituala, capabila de iubire, buna stiutoare de limba romana, dar nenorocoasa (i-a murit acum cativa ani barbatul) si mai putin ambitioasa. Performantele ei profesionale n-au aparut cu promptitudinea pe care o merita vocatia ei. Un anumit fel de depresie i-a imputinat si elanurile sociale. Asta nu inseamna ca n-o iubesc fara conditii”.

author avatar
Ciprian Purice
2.244 afisari

1 COMENTARIU

  1. d-zeu s-o ierte , dar de ce atata secretomanie ,ce boala a avut? poate ca unii oameni se vor trezi ca au aceeasi problema si inca nu stiu .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger