AcasăNewsA murit încă un om care fusese rănit în explozia de la...

A murit încă un om care fusese rănit în explozia de la Crevedia!

ambulanta

Explozia de la Crevedia a mai făcut o victimă: un bărbat de 63 de ani rănit în exploziile de la staţia GPL din Crevedia a decedat la Spitalul Floreasca.

Aşadar, bilanțul morților ajunge la 3, dar în spitalele din România sau din străinătate sunt mai mulți pacienți cu arsuri foarte grave.

A fost rănit în prima explozie

Reprezentanţii spitalului au declarat că bărbatul de 63 de ani a fost rănit în prima explozie produsă sâmbătă la staţia GPL din Crevedia. Victima avea arsuri pe aproape 90% din suprafața corpului.

În continuare, la acest spital mai sunt internaţi 12 răniţi, pompieri, dintre care unul este intubat și ventilat mecanic. De asemenea, un alt pacient critic se află la Spitalul Bagdasar Arseni din Bucureşti.

Care este starea celorlalţi pacienţi

Ultimul raport al Ministerului Sănătății arăta că trei pacienţi răniţi în urma exploziilor de la Crevedia care se află internaţi în unităţi medicale din România şi alţi cinci care au fost transferaţi în străinătate sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, a informat luni Ministerul Sănătăţii.

Potrivit MS, dintre cei 22 de pacienţi internaţi aflaţi în stare medie sau uşoară, 11 sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 6 pacienţi – Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni” Bucureşti, trei la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, unul Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
624 afisari

9 COMENTARII

  1. @national.ro
    Pe ziare.com au o limită de 3.000 caractere la o postare
    La cotidianul.ro limită e de 2.000 caractere
    HotNews folosește o limită de 700 caractere mi se pare
    Impuneți o astfel de limitare și scăpați de mesaje de tip spam
    ps.la cotidianul si hotnews comentariile sunt moderate

    • Ar fi excelent, așa am scăpa de specimene de tip X,w y și alte litere ce le folosești nărodu, un garoi cr intra zilnic pe aici cu tot felul de mizerii și idioțenii

      • @Motanu” si de specimenul asta cu cap de porc care are de impartit fundoleante aiurea si polueaza comentariile inutil si intr-un mod sinistru, de asta ce zici? care e diferenta dintre ionutvalentin (ce nume de tz!gan) si po ponautul barbugh sau cum se semneaza si specimenu ala?! ca sunt doi la un leu! s daca atingi nebunu sare cu si mai multa polutie ca laba trista care l-a fatat masa!

  2. Citi oameni mai trebuie sa moara arsi de vii ca sa fie demis criminalul aRahat? A trimis pompierii sa arda de vii la citiva metri de explozia cisternelor!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger