AcasăNewsA murit in plin examen de BAC, la liceul unde lucra

A murit in plin examen de BAC, la liceul unde lucra

Rudele unei femei in varsta de 43 de ani trec printr-o drama greu de descris, dupa ce tanara, mama a doi copii, a pierit subit, chiar la locul de munca.

Totul s-a intamplat luni seara, la finele zilei in care se daduse prima proba scrisa a Bacalaureatului, cand femeii – care lucra ca informatician la un liceu galatean si facea, totodata, parte din comisia de BAC – i s-a facut rau chiar in incinta unitatii de invatamant, conform monitoruldegalati.ro. In ajutorul sau a fost chemata salvarea, insa, in ciuda tuturor stradaniilor medicilor de a o salva din ghearele mortii, n-a fost chip sa poata face acest lucru. Din cate se pare, aceasta ar fi pierit in urma unui stop cardiorespirator.

In cazul de fata se face o ancheta, existand suspiciuni ca sfarsitul tragic al femeii s-ar fi putut produce fie pe fondul oboselii, fie al stresului. Toate aceste banuieli urmeaza sa fie lamurite de catre cei in masura, fiind asteptate concluziile verificarilor.

Dramatic este, insa, faptul ca doi copilasi au ramas fata mama. Informaticiana de la Colegiul „A.I. Cuza” din Galati avea un prichindel in varsta de 3 si un altul de 10 ani.

sursa foto: Facebook/CNAIC.Galati.Oficial

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger