AcasăNewsA murit "Guru din Apuseni", cel care se afla sub control judiciar!

A murit „Guru din Apuseni”, cel care se afla sub control judiciar!

„Guru din Apuseni” a murit. Adi de la Brad, aşa cum mai este cunoscut, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Medicii i-au descoperit o infecţie gravă la plămâni, dar şi ocluzie intestinală.

Ieri, guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat la spitalul din Deva. Vineri dimineaţă, a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

„Guru din Apuseni” a înfiinţat „Copiii Soarelui”

Adrian Ardelean Fărcaş, cunoscut ca Adi de la Brad sau Guru din Apuseni, a înființat în urmă cu mulţi ani comunitatea numită „Copiii Soarelui”. Polițiștii îl bănuiesc pe liderul comunității de mai multe infracțiuni, printre care şantaj, viol şi hărțuire sexuală.

Bărbatul se afla sub control judiciar. Este vorba de infracțiuni prin care persoanele care ajung acolo ar fi private de libertate, iar femeile sunt hărțuite sexual.

El spunea că i s-a înscenat totul

Adi de la Brad a negat, însă, toate acuzațiile. Ba chiar a acuzat autorităţile că i-au înscenat acuzaţiile pentru a pune mâna pe terenul de aproape 80 de hectare din munţi.

Fost miner, fără acreditări în yoga sau tehnica meditaţiei, a format în Munţii Apuseni o comunitate prin care au trecut chiar şi străini sau vedete. Există însă mărturii că, şi-a exploatat, abuzat, hărţuit şi chiar violat membrii.

author avatar
Andrei Ștefan
694 afisari

5 COMENTARII

  1. Altă putoare parazită… a crăpat! Mai putin cu un jeg si mai mult oxigen pentru a fi respirat de oameni care-și câștigă greu si onest!!!

    • Ce p u l a mea ai cu Taica. Tu nici nu stii sa numeri cata P I Z D A a futut Taica.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger