AcasăNewsA murit fostul ministru taranist Mircea Ciumara - VIDEO

A murit fostul ministru taranist Mircea Ciumara – VIDEO

(foto: Libertatea)

Fostul ministru taranist Mircea Ciumara a murit in cursul noptii de vineri spre sambata, la 68 de ani. Sicriul sau a fost depus la capela cimitirului Baneasa, pentru ca toti cei care doresc sa isi poata lua adio de la omul politic.

(foto: Libertatea)

Mircea Ciumara va fi inmormantat duminica, la ora 12.00, informeaza Mediafax. Ciumara, fost ministru al Finantelor si al Industriei si Comertului in guvernarea CDR, a fost membru al Camerei Deputatilor, doua mandate, intre 1992 si 2000.

In perioada decembrie 1996 – decembrie 1997, Ciumara a fost ministru de Finante, iar din decembrie 1997 pana in aprilie anul urmator a fost ministru al Industriei si Comertului. De asemenea, Mircea Ciumara a fost, intre decembrie 1999 si decembrie urmatorul an, ministru de stat, presedintele Consiliului de Coordonare Economica si Financiara, ministru pentru relatiile cu Parlamentul.

In PNTCD, Mircea Ciumara a fost vicepresedinte intre anii 1996 si 2000, iar din septembrie 1999 pana in decembrie 2000 ocupat functia de presedinte al Organizatiei Bucuresti. Mircea Ciumara era casatorit si avea doi copii.

[youtube]ug2JTjXKQyo[/youtube]

820 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger