AcasăNewsA murit dupa ce a incercat sa-si produca singura un avort!

A murit dupa ce a incercat sa-si produca singura un avort!

Locuitorii orasului Barlad au fost distrusi in ultimele zile, in mare masura, de vestea ca o tanara de-a lor a murit la numai 35 de ani, dupa ce a incercat sa-si produca singura un avort.

Daniela Dobre locuia in concubinaj cu Mihail Bancila (53 de ani), iar cei doi aveau, deja, trei fete impreuna, plus inca o fata a mamei dintr-o relatie anterioara.

Cei doi se pregateau pentru al cincilea copil, femeia fiind insarcinata in luna a saptea, si erau extrem de bucurosi ca vor avea inca un copil, desi situatia financiara le permite sa reziste cu greu.

Totusi, luni seara, una dintre fete a ajuns mai devreme acasa si a gasit-o pe mama ei intr-o balta de sange. Micuta a alergat mai bine de trei kilometri, pentru a alerta o ruda, iar in cele din urma a ajuns si salvarea la fata locului, dar medicii nu au mai putut decat sa constate decesul.

Conform vrn.ro, anchetatorii au fost socati de imaginile vazute la fata locului. Femeia se baricadase in baie, iar incaperea era plina de sange. Mai mult, fatul era intr-o galeata plina cu sange.

Deci concubinul femeii da vina pe incercarea acesteia de a cara niste bidoane cu apa, iar vecinii sustin ca fatul era mort de mai mult timp, iar femeia a facut septicemie, anchetatorii sunt de parere ca femeia a murit pentru ca a incercat sa-si produca un avort spontan.

author avatar
Cristi Ionita
1.231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger