AcasăNewsA murit directorul INML. Dan Dermengiu avea 58 de ani

A murit directorul INML. Dan Dermengiu avea 58 de ani

Lumea medicala sufera o grea pierdere, odata cu plecarea dintre cei vii a unui cunoscut si apreciat doctor si cadru universitar.

Este vorba despre Dan Dermengiu, cel care de mai bine de 15 ani ocupa functia de director general al Institutului National de Medicina Legala „Mina Minovici” din Bucuresti. Profesor universitar doctor, Dan Demergiu era sef al Disciplinei de Medicina Legala si Bioetica in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Capitala.

Avea 58 de ani si a trecut in lumea de dincolo in cursul noptii de joi spre vineri. Cauzele decesului nu au fost facute publice, dar s-a vehiculat ca seful INML ar fi pierit rapus de o boala nemiloasa.

Vestea trista a fost primita cu greu de catre colegii sai de breasla. Care au transmis, vineri, pe pagina de internet al INML-ului, un mesaj in memoria profesorului Dermengiu. „Un om ales, un bun coleg si un prieten devotat. O mare personalitate a lumii medicale romanesti si un profesionist desavarsit. Un om integru. Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”, suna mesajul de adio semnat de cei care au lucrat cu Dan Dermengiu.

sursa foto: legalmed.ro

author avatar
Cristina Stefan
1.342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger