AcasăNewsA murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii

A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii

Daniel Barbu

Doliu în lumea culturală și politică din România.

Daniel Barbu, fost ministru al Culturii în Guvernul Ponta, a încetat luni din viață. Trista veste a fost anunțată în urmă cu scurt timp.

Daniel Barbu a murit la vârsta de 66 de ani. Din primele informații, decesul ar fi fost provocat de o boală grea de care suferea de ceva vreme fostul ministru.

Fostul ministru Daniel Barbu va fi înmormântat joi, în Capitală.

Daniel Barbu a fost profesor în cadrul Facultății de Teologie Romano-Catolică din București, unde a predat Teologia politică, Teologie socială și Istoria Bisericii. Vestea tristă a fost anunțată public luni, 18 martie, pe pagina de Facebook a Facultății.

Vestea tristă anunțată luni, 18 martie

„Astăzi, 18.03.2024, a trecut la cele veșnice Prof. Daniel Barbu. Născut la data 21 mai 1957 în București, și-a trăit viața sub motto-ul: “Nil nisi Cruce”. A fost istoric român, senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013 și profesor al Facultății de Teologie Romano-Catolică, Universitatea din București unde a predat: Teologia politică, Teologie socială și Istoria Bisericii.

Liturghia de înmormântare se va celebra joi, 21 martie, începând cu ora 10:00 la Biserica Sfânta Tereza a Pruncului Isus din București (Șos. Olteniței 3-5).

Să se odihnească în pace. Domnul să-l fericească în patria cerească pentru tot binele făcut în viața pământească”, se menționează în mesajul postat în urmă cu scurt timp.

Barbu a fost senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul condus de către Victor Ponta.

author avatar
Andrei Coman
718 afisari

7 COMENTARII

  1. ”Barbu a fost senator de București din partea PNL, fost ministru al culturii în perioada 21 decembrie 2012 – 12 decembrie 2013, în Guvernul condus de către Victor Ponta.”
    Si noi ce trebuie sa facem? Sa ne rupem hainele, sa plangem dupa unul care a fost inclusiv ministru …pnl?
    Voi ati fost ministri?

      • Ati fost ministru, v-ati lafait in bani, ati semnat oug-uri contra celor care v-au ales?
        Daca nu , atunci considerati ca barbu nici nu a existat.

  2. De ce oare exista atata lipsa de omenie , de ce ne_am dezumanizat intr_un asemenea hal ?
    A murit un om, nu un ministru, nu un membru din eu stiu care partid.
    Urat si rusinos pentru cei care nu mai au respect nici macar pentru morți !
    Nu este nimeni vesnic. La toti ne vine randul pentru ca nu suntem decât oameni, nimic altceva

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger