AcasăNewsA murit cunoscutul cântăreț Meat Loaf - VIDEO

A murit cunoscutul cântăreț Meat Loaf – VIDEO

A murit cunoscutul cântăreț Meat Loaf - VIDEOA murit cunoscutul cântăreț Meat Loaf - VIDEO (sursa foto: Facebook/Meat Loaf)

Fanii interpretului celebrei piese „I’d Do Anything For Love” au aflat, vineri, trista veste că Meat Loaf s-a stins din viață. Apropiații au anunțat plecarea din lumea celor vii a artistului american.

Michael Lee Aday, cântărețul și actorul cunoscut sub numele de scenă Meat Loaf, avea 74 de ani.

Trista veste a fost făcută publică vineri pe pagina de Facebook a artistului. Așa s-a aflat că solistul și actorul s-a stins având aproape familia – soția și cele două fete.

Mesajul de suflet al apropiaților lui Meat Loaf

„Anunțăm cu inimile frânte că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, înconjurat de soția sa Deborah, fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați. (…) Ştim cât de mult a însemnat pentru foarte mulţi dintre voi şi apreciem cu adevărat toată dragostea şi sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de suferinţă provocată de pierderea unui artist care i-a inspirat pe mulţi şi a unui om frumos”, stă scris în mesajul postat în 21 ianuarie.

Meat Loaf lasă în urmă numeroase albume, inclusiv cunoscuta trilogie “Bat Out of Hell”. Pe lângă cariera apreciată de numeroși fani ai muzicii rock din lumea întreagă, Meat Loaf a jucat și în zeci de filme, inclusiv în pelicula “Fight Club”. Piesa „I’d Do Anything For Love” i-a adus un premiu Grammy, în 1994.



323 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bi, dar parca si ratatul asta a fost vaxxinat in cap macar 1 data, dar asta au uitat sa zica si cioclii din Cultul Covidian Dement !! Bine, bai crmininalilor, l-ati rezolvat si pe asta, asa cum l-ati ajutat bine de tot si pe nazistul ala italian de Sassoli !! Ha ha ha 🙂 Hai la inca o runda de vaxxinare in cap, bai idiotilor inutili, nu vedeti ca astia nu stiu cum sa scape mai rapid de voi !! Asta e, drumul spre Iad e intotdeauna pavat cu bune intentii (criminale) !! Ha ha ha 🙂 Bai Meatlof, canta la alta masa 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger