AcasăNewsA murit Coco Anghel, unul dintre cei mai renumiti interlopi ai Capitalei

A murit Coco Anghel, unul dintre cei mai renumiti interlopi ai Capitalei

Ion Coco Anghel, unul dintre cei mai cunoscuti interlopi din Capitala, a incetat din viata, la Brasov, in noaptea de vineri spre sambata.

Coco Anghel si-a facut un nume printre interlopii Capitalei inca dinainte de Revolutie, cand activa ca boxer la un cunoscut club sportiv din Bucuresti.

Dupa 1990, Coco Anghel a devenit un nume de legenda printre interlopii Capitalei, dar si un mare specialist al batailor de strada. Poreclit „Lordul lumii interlope”, Coco Anghel s-a retras, practic, din activitatea de interlop odata cu destructurarea gruparii „Sportivilor”.

Conform independenta.net, Coco Anghel s-a retras de cativa ani la Bran, unde isi deschisese o pensiune. Desi avea probleme de sanatate, a refuzat controlul medical si a incetat din viata, in noaptea de vineri spre sambata, din cauza unui stop cardiorespirator.

Una dintre legendele urbane spune ca interlopul a reusit, in timpul unor conflicte cu politia, sa rastoarne singur un ARO apartinand Sectiei 14. De asemenea, aceeasi legenda urbana spune ca Anghel a devenit un informator al politiei, dupa ce s-a retras la pensiunea de la Bran.
sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
11.139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger