AcasăNewsA murit Bogdan Stanoevici

A murit Bogdan Stanoevici

(sursa foto: Bogdan Stanoevici/Facebook)

Veste tristă despre Bogdan Stanoevici, aflată în urmă cu scurt timp.

Actorul a murit marți, 12 ianuarie, la spital. Fost ministru delegat pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Ponta, ex-candidat la alegerile prezidențiale din 2019, dar și fost manager al Circului Globus, Bogdan Stanoevici a pierit la vârsta de 62 de ani.

În ultima vreme, se aflase că starea acestuia de sănătate devenise foarte fragilă, Stanoevici fiind sub monitorizare medicală. Luna trecută, se aflase că fusese infectat cu noul coronavirus. Și că fusese internat la Spitalul Sf. Pantelimon, din Capitală, înainte de a fi transferat la Institutul Inimii.

Stanoevici: Faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos

În noiembrie acest an, actorul făcuse o serie de declarații sonore cu privire la una dintre măsurile dispuse de autorități, în lupta dusă pentru a se încerca limitarea, pe cât posibil, a răspândirii noului coronavirus – și anume cea privind purtarea măștii de protecție. ”Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative.

Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, susținea Stanoevici, citat de Agerpres.