AcasăNewsA murit Alexandru Sassu, fost şef al TVR şi ex-membru PD şi...

A murit Alexandru Sassu, fost şef al TVR şi ex-membru PD şi PSD!

alexandru-sassuA murit Alexandru Sassu, fost şef al TVR şi ex-membru PD şi PSD!

Alexandru Sassu a murit la vârsta de 66 de ani, se pare în urma unui infarct. El a fost preşedinte la TVR, dar şi om politic: vicepreședinte al PD și mai apoi membru PSD.

Din primele informaţii, Alexandru Sassu ar fi murit la spital în urma unui infarct. Ar fi avut afecțiuni cardiace.

Victor Ciutacu l-a plâns pe Sassu

Politicianul a fost decorat cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler. „S-a dus unul dintre cei mai mișto colaboratori pe care i-am avut. Politician pe vechi, ștaif, clasă, cultură, aplomb, cu totul altceva decât sărăciile care populează azi inutil ecranele. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Victor Ciutacu, pe Facebook.

Alexandru Sassu, omul alături de care am fost in 1989 la Baricada de la Universitate, a murit azi dimineață, la numai 66 de ani.

Fost vicepreședinte al PD și mai apoi membru PSD, Sasha a fost un om care a spus mereu lucrurilor pe nume. Și pentru această calitate l-am apreciat. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Zară Ovidiu, pe Facebook.

A plecat de la TVR în 2020

În 2020, Alexandru Sassu a anunțat că părăseşte TVR, unde fusese, timp de doi ani, producător general şi consilier al Doinei Gradea. Motivul? Divergenţe cu Doina Gradea. Fostul politician ocupase cea mai importantă funcţie din televiziunea publică în perioada 2007 – 2010.

În legislatura 2000-2004, Alexandru Sassu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Israel, Regatul Suediei și Bulgaria. Alexandru Sassu a mai fost ministru Pentru Relația cu Parlamentul în cabinetul Radu Vasile.

author avatar
Andrei Ștefan
846 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Sassule, bai nazistule orrdinar, speram ca deja ai ajuns cu bine in Iad, si sa si ramai acolo, pe nimeni nu il doare il cot de ce anume e cu tine, bai anonimule !! Speram ca te-ai intepat in cap macar de 2 ori cu renumitul vaxin otrava, bai hotule de kakat !! 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger