AcasăNewsA murit Alexandru Noapteș, fost director al CFR Călători

A murit Alexandru Noapteș, fost director al CFR Călători

A murit Alexandru Noapteș, fost director al CFR CălătoriA murit Alexandru Noapteș, fost director al CFR Călători (sursa foto: b1.ro)

Alexandru Noapteș, fostul director general al CFR Călători, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani.

Noapteș a murit miercuri după-amiază, într-un spital privat din Capitală, potrivit gandul.ro.

Absolvent al Facultății de Cibernetică Economică și Planificare, de la Academia de Studii Economice București, Alexandru Noapteș a condus CFR Călători, din postura de director general, din primăvara anului 2005 până în 2009.

În ultimii ani, acesta se retrăsese din viața publică. Ultima funcție publică pe care s-a știut că a deținut-o a fost cea de director adjunct al ADP Sector 1, la care a renunțat, în 2016.

Alexandru Noapteş a fost socrul lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider social-democrat Viorel Hrebenciuc.

Citiți și:

Operatiunea „Noaptes”, efect de bumerang la Sectorul 1

Cuscrul lui Hrebe, sef la spatii verzi

697 afisari

2 COMENTARII

  1. Oare a fost unul din cei ce-au lucrat la punerea pe butuci a căilor ferate?
    Transportul feroviar, cel mai ieftin mijloc de transport după cel naval. Cel mai ecologic mijloc de transport oameni și marfă.
    În 1990 era o rețea de căi ferate deasă și bine întreținută. Trenurile mergeau cu 100km/h mai peste tot. Locomotive și vagoane 100% făcute în țară. E drept că-n anii 1980 vagoanele erau din ce în ce mai murdare dar asta nu are legătură cu banii, cu bugetul, ci cu buna gospodărire. Dar n-a fost vorba de rea gospodărire ci de plan, oamenii trebuiau întărîtați pt schimbarea plănuită. La fel a fost cu unele bucate, apa caldă dimineața și seara, căldură mai puțină, oprit curentul și alte șicane plănuite.

    • Citind cele două articole recomandate mă gândesc că escrocul, pot să-l numesc așa, poate n-a murit, s-a retras undeva să cheltuie liniștit ceea ce-a furat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger