AcasăNewsA mâncat singur la restaurant, apoi s-a urcat pe terasă și s-a...

A mâncat singur la restaurant, apoi s-a urcat pe terasă și s-a aruncat de la etajul 25. Cine e tânărul care a făcut gestul extrem în București

sinucidereA mâncat singur la restaurant, apoi s-a urcat pe terasă și s-a aruncat de la etajul 25. Cine e tânărul care a făcut gestul extrem în București

Sinucidere ciudată în Capitală. Un tânăr de 35 de ani s-a aruncat, miercuri seară, de la etajul 25 al unui turn din București.

Potrivit unor surse judiciare, acesta a luat singur masa la un restaurant din cadrul complexului Ana Tower, apoi a ieșit pe terasă și nu s-a mai întors.

Bărbatul a murit pe loc

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 22, iar apelul la 112 a fost dat de recepționerii complexului. Impactul a fost fatal. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care n-a putut decât să constate decesul.

„În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, anunță Poliția Capitalei.

A fost deschis un dosar de moarte suspectă.

author avatar
Andreea Vlad
1.094 afisari

7 COMENTARII

  1. Bun exemplu,sa fie urmat si de restul de mafioti Icsarescu,Stolojinschi,Petrov,MirceaCosea…..o masa copioasa dupa care hopaatzupaaaa……Geronimooooooo….catre cazanul cu smoala al lui Belzebutkissinkur

  2. Dumnezeu sa l ierte! Acest tanar le arata astora care conduc ce au facut din ei in democratia lor ,unde i au adus prin grija cu care se ocupa de ei.Nu se exista vieti mai grele in toata europa ca aici, fara nici un sprijin.

    • Dupa ce a mancat a purtat un dialog cu un personaj invizibil. Omul era nebun. Lucra la o corporatie in Pipera!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger