AcasăA luat 10 milioane de dolari, dar a venit cu hainele de...

A luat 10 milioane de dolari, dar a venit cu hainele de acasa

Angelina Jolie a devenit imaginea Louis Vuitton

Pentru campania Louis Vuitton, Angelina a pozat doar cu o geanta scumpa, dar desculta si cu hainele in care sta acasa

Actrita s-a alaturat clubului select al vedetelor care promoveaza produsele Vuitton contra unei sume fabuloase, pe care, insa, nu o va pastra in totalitate. Potrivit unor surse din apropierea actritei, aceasta va dona o buna parte din bani unor actiuni caritabile.

Cunoscuta drept o mare devoratoare de haine, pantofi si posete scumpe, actrita Angelina Jolie si-a vazut visul cu ochii.  Asemenea colegelor ei intr-ale celebritatii, Madonna, Jennifer Lopez ori Scarlett Johansson, diva a devenit imaginea Louis Vuitton, si nu pe degeaba. Pentru munca de a promova produsele companiei, Angelina ar fi fost rasplatita , spun gurile rele, cu 10 milioane de dolari. In contul acestor bani, Jolie a calatorit pana in Cambodgia, unde s-a lasat fotografiata cu o poseta Louis Vuitton de celebra Annie Leibovitz.

Pozele au fost realizate in provincia Siem Reap si nu au necesitat prea multe pregatiri, Jolie preferand sa mizeze de data aceasta pe naturalete si normalitate. In concluzie a stat la poza necoafata, nu cine stie ce machiata, desculta si, in plus, in hainele de acasa.  Potrivit unor surse din apropierea vedetei, desi a fost recompensata pentru munca ei cu 10 milioane de dolari, Jolie a decis sa doneze o buna parte din bani in scop caritabil.

author avatar
Alina Creanga
216 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger