AcasăNews„A JURAT STRÂMB”: Abia pus șeful Internelor, Moga țipă că fost constrâns...

„A JURAT STRÂMB”: Abia pus șeful Internelor, Moga țipă că fost constrâns să ia mandatul

Șeful Internelor, Nicolae Moga, face o declarație de zile mari la foarte puțin timp de la preluarea mandatului de ministru, unde a fost desemnat după remanierea făcută de premierul Viorica Dăncilă.

Ziarul Național a făcut cunoscut, cu destulă vreme înainte de a se întâmpla și de a fi știut de presa românească, că Moga va fi numit la Interne. Conducătorul MAI a afirmat că „o să stabilim de comun acord modalitatea noastră de comunicare. Vă spun cu sinceritate că trebuie să mă obișnuiesc cu această clădire. Vă spun cu toată răspunderea că nu am vrut să ocup această funcție, dar dacă tot a fost să fie, să ne apucăm de treabă serioasă”.

Și o continuă cu defetismul

Senatorul PSD a spus joi, în prima sa conferință de presă în calitate de ministru de Interne, că nu este „Mesia” să rezolve toate problemele dar că va respecta pe toată lumea și că vrea sinceritate.

„Va garantez ca o sa fac in asa fel incat ca cunosc lucrurile in amanunt si sa rezolv cat mai multe probleme. Sa nu se astepte lumea de la mine ca a venit acum Mesia si rezolva tote lucrurile. O să îi respect pe toți de la femeia de serviciu la orice general atâta timp cât nu mint și își fac treaba”, a zis Moga. Noul ministru de Interne a zis in legatura cu semnele de intrebare legate de calitatea sa de revolutionar ca a pregatit toate documentele din urma cu 30 de ani si e mandru ca e revolutionar.

„Nu mă așteptam să mă laude cineva, nu mă aștept să mă laude lumea”, a mai zis el.

Pentru detalii legate de anticiparea Ziarului Național, citiți articolul lui Cătălin Tache „Național a avut dreptate: Nicolae Moga e noul ministru de Interne!”, precum și „Puci anti-Moga la MAI!

author avatar
Filip-Mihael Bodoc