AcasăNewsA înviat "mortul" la Shanghai! Bărbatul a început să mişte în sacul...

A înviat „mortul” la Shanghai! Bărbatul a început să mişte în sacul de cadavre (VIDEO)

cadavruA înviat "mortul" la Shanghai! Bărbatul a început să mişte în sacul de cadavre

Caz şocant la Shanghai. Un bărbat dintr-un centru de bătrâni a fost declarat mort și pus într-un sac pentru cadavre, dar legiștii care îl transportau au constatat că era în viață.

Imaginile care au surprins momentul s-au viralizat și au iscat un val de nervozitate în metropola în care sunt îngrijorări cu privire la suprasolicitarea sistemului medical din cauza valului Omicron. Șase persoane sunt anchetate în legătură cu acest incident.

Sistemul medical, depăşit

Incidentul a fost filmat de către trecători, iar imaginile s-au răspândit rapid în online, declanșând o reacție furioasă în orașul care a fost închis timp de cinci săptămâni. De asemenea, au iscat îngrijorări cu privire la sistemul medical copleșit al orașului.

În imagini, câțiva angajați de la morgă, care poartă echipament de protecție anti-Covid, sunt văzuți scoțând o geantă de transport cadavre din duba mortuară, pe un cărucior. Se uită în interiorul pungii și realizează că persoana dinăuntru este în viață.

author avatar
Andrei Ștefan
485 afisari

2 COMENTARII

  1. A ha ha, despre asta e vorba, stimati cobai pampasi din Bukale, scapa cine poate, bai tampitilor ordinari !! Asa ca, vorba rujatului nazist de Gheorgitza Muitza, poftiti pe la noi pentru inca 1 cap in gura aka vaxxinare in cap, sa vedem cati mai miscati in saci menajeri dupa aia !! Ha ha ha 🙂 Bai, aia din Shangai deja se manc aintre ei la propriu, unii deja au ajuns si canibali, doar au destula verdeata de unde sa ia ceva carne proaspata, la propriu !! Ha ha ha 🙂 Bai, dar voi a-ti vazut ce mai delireaza nazistul ala imputiti de Gabriel Diaconu, pe fakebook, ala e un psihopat narcisist serios, nu ca Arahat sau Prafila, aia sunt mici copii pe langa Zelinski asta de Bukale !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger