AcasăNewsA înviat Ceaușescu!

A înviat Ceaușescu!

Protestatrul #rezist a plecat cu cătușe și a primit doar o amendă

Protestatarul #Rezist Marian Moroșanu, cunoscut sub numele de Ceaușescu, a fost, ieri, luat de polițiști din fața casei fostului președinte Ion Iliescu. Bărbatul a fost încătușat după ce a făcut scandal când a apărut urna mobilă de vot pentru Nina și Ion Iliescu.

Protestatrul rezist a plecat cu cătușe și a primit doar o amendă

Pe lângă amenzile pe care le-a strâns de-a lungul timpului de la protestele la care a participat, Ceaușescu a mai primit încă una în valoare de 1.500 de lei de la polițiștii Capitalei . ”Uitați-vă că, în fața vilei criminalului Iliescu, polițiștii au venit imediat să-l apere. Ați făcut parte din vechiul sistem? Contează foarte mult. Milițienii își apără în continuare criminalii din ’89. Acest personaj a cerut urna mobilă că nu se poate deplasa. Blestemele noastre se lovesc de el”, a mai spus Marian Ceaușescu polițiștilor veniți la fața locului. „Un echipaj al Secției 1 s-a sesizat din oficiu cu privire la comportamentul nepotrivit al bărbatului. Acesta striga și adresa injurii”, scriu cei de la Poliția Capitalei. Protestatarul Ceaușescu este martor în dosarul Revoluției și are mai multe amenzi de plătit pentru protestele din 10 august și pentru tulburatea liniștii publice în alte evenimente pe care le-a creeat. Pe de altă parte, președintele Iohannis și fostul procuror general Augustin Lazăr s-au pozat de mai multe ori cu Marin Ceaușescu.

author avatar
Ramona Feraru
680 afisari

2 COMENTARII

  1. „Pe de altă parte, președintele Iohannis și fostul procuror general Augustin Lazăr s-au pozat de mai multe ori cu Marian Ceaușescu.”

    Spune-mi cu cine te-nsotesti, ca sa-ti spun cine esti!

  2. Vedeti cu cine vrea sa conduca iohanis tara?Batausi,tortionari,gangaviti descreierati.Ce a ajuns biata Romanie!Romani TREZITI-VA!!!!!Pana nu e. prea tarziu

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger