Cauta

A intrat dihonia in partiduletul lui Ponta

N-a durat nici macar pana la primele alegeri (europarlamentarele de luna viitoare) si abcesul Pro Romania s-a spart. Puroiul de ambitii si vanitati a plesnit, iar mizeria s-a imprastiat in tot partiduletul pe care Victoras Ponta l-a primit cadou. Cei mai „pro” din politica damboviteana s-au luat la cearta din dorinta de a prinde un loc mai sus pe lista de Bruxelles. Asta-i preocuparea lor acum, singura grija a acestor tutuieni pestilentiali, sa ajunga mai repede in Parlamentul European, unde taierea frunzelor la caini se plateste in bani grei.

Victor Ponta incepe sa vada cum e cu un partid format din dezertori

Cand au dat bir cu fugitii din calea responsabilitatii guvernarii Romaniei, tradatorii care s-au aciuat in Pro Romania urlau ca n-au fost lasati sa munceasca, ca, vezi Doamne, dictatorul Dragnea nu le-a permis sa isi sustinta si dezvolte ideile, in fine, a fost jale mare, dar si bucuria pe masura fiindca au scapat din lagarul pesedist. Grabiti sa dea din coate, i-au sarutat mana binefacatorului Ponta, l-au periat de scame si …au asteptat. De fapt, toti am asteptat. Noi, ca ei sa se apuce de treaba, iar ei, sa treaca timpul.

Si timpul a trecut, dar Pro Romania n-a fatat niciun proiect, despre propuneri si ceva demersuri legislative nici nu mai are rost sa pomenim. Canci opozitie! Trupa lui Coldea s-a remarcat doar prin incaierarea pe ciolanul bruxellez. Toti vor o leafa babana de europarlamentar si o renta pe viata la terminarea mandatului, tentatie mare. Dar si orgolii pe masura, asa ca de aici si pana la colti infipti in beregata colegului n-a mai fost decat un pas. Se aude ca atat de mare a fost scandalul incat liderul Pro Romania a decis sa refaca toata lista pentru europarlamentare. Si a trecut pe ea doar doua nume – Ponta si Tudose. Junghiul si tusea.

Pucistii au tradarea in sange

Sunt informatii din piata ca „greilor” din Pro Romania nu le-a picat tocmai bine gestul lui Ponta. O fi Victoras presedintele, dar partiduletul asta are n-spe vicepresedinti insetati de putere si care in orice moment sunt pregatiti sa smulga din radacini vioareaua ce creste in calea intereselor lor. Pucisti cu experienta, nu te pui cu ei!

Dintre dezertori, Sorin Marica este cel mai simpatic. Propunerea lui are candoarea unui copil de clasa pregatitoare si chiar asa am fi tratat-o daca n-ar fi fost facuta de un deputat in Parlamentul Romaniei. Abia ajuns in tabara lui Coldea, pardon, Ponta, pe deputatul Marica l-a si apucat dorul de PSD. Declaratia lui arata ce oameni de „calitate” a pierdut partidul de guvernamant. „Am de gand sa-i fac o vizita domnului Dragnea. De astazi inainte, menirea mea este pentru unitate intre toti social-democratii din Romania. Sa incerce cu Victor Ponta, cu Gabriela Firea, sa faca o impacare, ca doar impreuna putem sa avem rezultate bune pentru Cotroceni si pentru toate bataliile politice care vor fi date de acum inainte”. Doamne, ca mare Ti-e gradina si multi i-au sarit gardul!

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version