AcasăNewsA intrat cu bolidul într-un tractor și l-a rupt în două. Șoferița...

A intrat cu bolidul într-un tractor și l-a rupt în două. Șoferița utilajului: „Cum am virat, m-a luat în plin!” (FOTO/VIDEO)

A intrat cu bolidul într-un tractor și l-a rupt în două. Șoferița utilajului: „Cum am virat, m-a luat în plin!” (FOTO/VIDEO) / foto: explozivnews24.ro

O femeie care conducea un tractor în județul Teleorman a fost lovită din plin de un BMW. Evenimentul s-a întâmplat joi, 1 iulie, în urma incidentului rezultând trei victime.

Accidentul a avut loc în localitatea Conțești, pe DJ 506. Femeia care se afla la volanul utilajului agricol susține că s-a asigurat când a vrut să vireze la stânga de pe drumul principal.

De asemenea, spune că a văzut mașina, dar că era la o distanță considerabilă și că nu și-a imaginat că ar fi putut să ajungă atât de repede lângă ea, potrivit Observator News.

foto: explozivnews24.ro

Trei victime transportate la spital

„Am pus semnal, m-am asigurat că nu era nimic, era o mașina, dar foarte departe, la 600, 700 de metri, un kilometru. Cum am virat, m-a luat în plin!”, a declarat ea.

Tractorul a fost rupt în două, iar mașina marca BMW a intrat într-un cap de pod. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe ambulanțe, cu personal medical, care a acordat primul ajutor medical. Două femei și un copil de trei ani au fost transportați la spital.

Polițiștii trebuie să stabilească cine se face vinovat de producerea evenimentului, fiind deschis un dosar penal.

author avatar
Andreea Vlad
351 afisari

1 COMENTARIU

  1. Țăranca, normal, e de vină…
    Ea nu știe că are prioritate, MEREU, cocălarul cu BMW? Dacă era un special în acel BMW??? Și pățea ceva? Dac era un colonel proaspăt pensionat la „venerabila” vîrstă de 40 de ani??? CUM O MAI DUCEA CA VIERMELE-N UNTURĂ MĂCAR 40 DE ANI DE „PENSIOARĂ”….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger