AcasăNewsA inotat pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi. Urmarea i-a facut sa...

A inotat pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi. Urmarea i-a facut sa PLANGA pe toti cei prezenti!

O femeie din Marea Britanie a acceptat sa inoate 21 de mile, prin Canalul Manecii, in scop caritabil, ca sa stranga bani pentru copiii bolnavi de diabet, dintr-un spital britanic, insa acesta a fost ultimul gest pe care a mai putut sa-l faca.

Susan Taylor, o contabila din Barwell, Leicestershire, in varsta de 34 de ani, si-a dorit sa-i poata ajuta pe copiii bolnavi asa ca a acceptat sa inoate, duminica dupa-amiaza, pentru a strange o suma de bani pentru acestia. Gestul, insa, i-a fost fatal. Femeia a inceput sa se simta rau cand se afla la doar o mila de coasta franceza, potrivit autoritatilor franceze, citate de dailymail.co.uk.

Desi a fost preluata imediat de un elicopter al marinei franceze, apelat duminica in jurul orei 17.00, care a transportat-o la un spital din Boulogne-sur-Mer, medicii nu au putut decat sa declare decesul, doua ore mai tarziu.

Taylor a plecat din Marea Britanie la primele ore ale diminetii de duminica, avand un singur scop:  sa stranga bani pentru copiii bolnavi de diabet dintr-un spital britanic.

„Suntem devastati de moartea lui Susan. A fost o persoana minunata, care a vrut sa inoate prin Canal doar pentru a-i ajuta pe altii”, a spus o prietena a lui Taylor, potrivit aceleiasi surse.

Foto: dailymail.co.uk

author avatar
Alina Costache
419 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger