AcasăNewsA ingrozit Moscova inainte de a fi arestata

A ingrozit Moscova inainte de a fi arestata

Un copil nevinovat a platit cu viata

Politia moscovita a arestat o ingrijitoare care a decapitat o fetita de patru ani si apoi s-a plimbat cu capul acesteia in mana in apropierea unei statii de metrou, strigand ”Sunt o terorista”, ”Allahu Akbar!” si amenintand ca se arunca in aer.

Un copil nevinovat a platit cu viata

Potrivit martorilor oculari, femeia profera amenintari si scanda sloganuri islamiste. ”Urasc democratia!”, ”Sunt o terorista”, ”Vreau sa muriti”, ”Allahu Akbar!”, ”Ne-ati distrus, sunt kamikaze, vreau sa mor”. Ingroziti, acestia au vazut ca femeia tinea in mana capul unui copil, o fetita, inainte de a fi arestata de politie. Potrivit primelor elemente ale anchetei, femeia arestata este de origine uzbeca si a comis aceasta crima din cauza infidelitatii sotului ei. Femeia ingrijea copiii unei familii din Moscova insa nu a putut explica ce legatura are infidelitatea sotului ei cu familia unde avea grija de copii. Din primele cercetari rezulta ca femeia a ucis o fetita in varsta de patru ani apoi a incendiat apartamentul unde a comis crima, ieri, intr-un bloc din zona unde a fost arestata, o statie de metrou din nord-vestul Moscovei, informeaza Sputnik.

Cu capul Nastiei la metrou

Potrivit televiziunii rusesti LifeNews, prenumele fetitei ucise este Nastia. Dupa crima, femeia a venit, din motive necunoscute inca, in apropierea unei statii de metrou, unde a fost arestata imediat. Anchetatorii au informat ca au descoperit cadavrul decapitat al unui copil de trei sau patru ani dupa ce incendiul din apartament a fost stins. Surse din cadrul anchetei au informat ca femeia, care era angajata pe post de menajera si ingrijitoare, este originara dintr-o tara a Asiei Centrale. Potrivit Life News, ea se cheama Gulcerca Bobokulova si este din Uzbekistan, fosta republica ex-sovietica cu populatie majoritar musulmana. Ieri, ea a asteptat ca parintii sa plece cu sora mai mare a Nastiei, ucigand apoi copilul si incendiind apartamentul, potrivit politiei. Mama fetitei a fost transportata la spital inconstienta, dupa ce a aflat de comiterea crimei, informeaza Zvezda TV, citata de RT.

author avatar
Tudor Borcea
763 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger