AcasăNewsA încercat să intre în România pe motocicletă, dar a rămas imediat...

A încercat să intre în România pe motocicletă, dar a rămas imediat fără vehiculul de 60.000 lei

Un ucrainean de 35 ani a încercat să intre în România cu o motocicletă furată. Vehicului era căutat în Italia. Autorităţile noastre de la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni au fost cei care au depistat şi au sesizat situaţia.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că motocicleta este căutată de către autoritățile din Italia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare.

Avea plăcuţe de Ucraina

Suspectul conducea o motocicletă pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

„Ieri, 30 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra din România un cetățean ucrainean în vârstă de 35 de ani.

Aceasta conducea o motocicletă pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Ucrainei.

Cu ocazia formalităților pentru întrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că motocicleta este căutată de către autoritățile din Italia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare”, a precizat Poliția de Frontieră într-un comunicat.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire conform Codului Penal, iar vehiculul în valoare de 60.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul cercetărilor.

author avatar
Andrei Ștefan
1.476 afisari

1 COMENTARIU

  1. De ce a fost primit in tara un uktroid de 35 de ani, numa bun de a lupta cu „invadatorul”? Polonia returneaza patriei mame toti ukroizii barbatii apti de lupta. Ce face al nostru guvern preaplecat in frunte cu dulapul suprem? Ii tine pe bani, cazare si crapelnitza si-i ocroteste mai ceva ca pe niste maidanezi adoptati de BB. Sa fie cazati la Cotroceni, Palatul Victoria, Palatul Parlamentului si alte sedii guvernamentale, daca tot ii iubesc asa de mult pe rusnacii astia emancipati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger