AcasăNewsA încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în...

A încercat să intre în România cu 80.000 de euro ascunși în șosete!

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Un bărbat aflat într-un microbuz care urma să ajungă la Brașov a fost depistat, la primele ore ale zilei de joi, la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, cu o sumă semnificativă de euro, despre care polițiștii de frontieră au anunțat că era ascunsă în șosete. E vorba de 80.000 de euro. Și nu doar atât: bărbatul ar fi pitit și câteva zeci de pachete de țigări.

Bărbatul are 44 de ani și, la momentul controlului de frontieră, se afla, ca pasager, într-un microbuz cu destinația Brașov. O verificare mai amănunțită a scos la iveală întreaga situație.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

Șosete pline de bani

„În ziua de 8 decembrie a.c, în jurul orei 03.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani, pasager într-un microbuz cu destinația Brașov.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport şi persoanei, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a descoperit asupra bărbatului suma de 80.000 de euro, nedeclarată și ascunsă, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în șosete, precum și cantitatea de 70 de pachete de țigări cu timbre de acciză R. Moldova, ascunse pe corp și în șosete”, a anunțat, joi, Poliția de Frontieră, într-un comunicat.

Ce a urmat

Ce a urmat? Bărbatul s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. „Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii valutei pe o perioadă de 30 de zile pentru ca proprietarul banilor

să poată face dovada proprietății acestora, precum și a bunurilor accizabile descoperite şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei”, potrivit sursei citate.

author avatar
Andrei Coman
750 afisari

3 COMENTARII

  1. fumator inrait
    venise pentru un sejur consistent

    (asa era sa pateasca acu 30 de ani dl. prof Traian I. Cretu,
    chiar ta-su lu bagaboanta aia vest-europeana)

  2. Si daca intra cu banii ce se intampla?Banii intrau nu ieseau Siktir !Legi de prosti Cati bani au vamesii in ciorapi la sfarsitul turei?Asta nu se pune ,jigodii nebune!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger