AcasăNewsA inceput sesiunea de toamna a BAC-ului 2015

A inceput sesiunea de toamna a BAC-ului 2015

Incepand cu 17 august, candidatii care s-au inscris pentru a putea sustine cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an trec din nou prin emotiile inerente unui examen, mai ales cand este vorba despre cel al „maturitatii”.

Asadar, absolventii de liceu ai promotiei din acest an, dar si din anii trecuti, care fie au picat prima sesiune, cea din vara, fie nu s-au prezentat la probe au acum sansa sa treaca de examenele orale si scrise, in cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului care a inceput in cursul acestei prime zile a saptamanii.

Printre cei care au tinut sa le ureze bafta candidatilor care sustin aceste examene se numara si premierul Ponta. „Astazi incep probele orale din cadrul sesiunii de toamna a examenului de Bacalaureat 2015. Succes elevilor care au profitat de aceasta noua sansa si s-au pregatit pentru a trece un test important pentru viitorul lor!”, le-a transmis seful Guvernului candidatilor care au intrat in febra examenelor, in cadrul sesiunii de toamna a BAC-ului.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger