AcasăNewsA început c-o "românească": aplicaţia prin care TIR-urile se programau în Portul...

A început c-o „românească”: aplicaţia prin care TIR-urile se programau în Portul Constanţa, blocată! A „ieşit” haos!

Guvernul a cedat, oficial, Portul Constanța

Ceea ce autorităţile doreau să rezolve, şi anume desfiinţarea cozilor de la intrarea în Portul Constanţa, dimpotrivă, au amplificat! Cum?

Aplicaţia prin intermediul căreia transportatorii se puteau programa din timp le-a dat mari bătăi de cap şoferilor de TIR-uri. Softul s-a blocat la doar o zi de la lansare.

Cozi kilometrice pe A4

Accesul camioanelor de marfă sau TIR-urilor, cu masa maximă ce depășește 12 tone, în Portul Constanța se va face doar pe baza unei rezervări.

Șoferii trebuie să descarce aplicația „Soluție completa de management și automatizare acces camioane în Portul Constanța”, iar acolo vor fi nevoiți să treacă toate datele.

Dar reforma a început prost: cu blocarea aplicaţiei.

„Toate mașinile de-aici dacă îi întrebați au programări. Eu cu colegul meu din spate am avut programare să intrăm în Port aseară între 17 și 18. Noi am ajuns 18 fără ceva și uitați, am intrat pe la 4 dimineața în Port”, spune un șofer care a fost blocat la coadă.

„După 10 minute de mers cu aplicația a picat sistemul și sunt cozile la fel infernale, puțin spus. Îmbulzeală, fiecare se bagă cum apucă”, spune un șofer.

Aplicația este pusă la dispoziția operatorilor gratuit de către Administrația Portuară.

author avatar
Andrei Ștefan
219 afisari

4 COMENTARII

  1. Pana nu vor distruge total soselele nu se vor lasa. Cine le verifica ciumpalacilor tonajul masinilor?

  2. Portul Constanta s-a transformat intr-un centru de distributie al drogurilor si al traficului de arme de cind au pus mina raketii pe el!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger