AcasăNewsA inceput „Cruciada” impotriva procurorilor!

A inceput „Cruciada” impotriva procurorilor!

Colegii prim-procurorului Viorel Gavra sustin ca acesta nu este decat un tap ispasitor

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, deja a fost declansata lupta pentru a-i debarasa pe procurori de puterile sporite pe care le aveau in ultima vreme.

Colegii prim-procurorului Viorel Gavra sustin ca acesta nu este decat un tap ispasitor

Judecatori, politicieni, demnitari, sefi ai politiei si membri ai serviciilor secrete colaboreaza acum, desi neoficial, pentru a le taia avantul oamenilor lui Daniel Morar si ai Laurei Codruta Kovesi, acuzati de exces de zel politic in dosarele instrumentate.

Ultimul avertisment

In timp ce baietii de la DIICOT erau oricum pe „drumul cel bun”, unii dintre procurori au batut deja palma cu noua Putere, promitand sa nu se mai agite prea mult cu spetele aflate in derulare. Altii au fost chiar de acord sa preia din mers dosarele care ii vizeaza pe membrii fruntasi ai fostelor partide de guvernamant. Iar numarul „pocaitilor” din Parchetul General si, in mai mica masura, a celor din DNA, creste pe zi ce trece. Acum, cei nehotarati vor fi cu siguranta impulsionati sa ia hotararea „corecta” si de decizia fara precedent a Consiliului Superior al Magistraturii, care a transmis un ultim avertisment prin suspendarea lui Viorel Grava, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor. Acesta este acuzat ca s-ar fi implicat in derularea mai multor anchete ale subordonatilor, influetandu-le deciziile prin ordinele verbale date. In replica, surse din cadrul Parchetului General sustin ca pretextul cu „ordinele verbale” este de fapt o veritabila declaratie de razboi pe care judecatorii care detin puterea in CSM o transmit „castei” procurorilor.

Le da peste nas

Conform informatiilor intrate in posesia noastra, strategia prin care procurorii vor fi dezlocuiti de pe functiile de conducere se bazeaza pe judecatori, care le vor da „cu flit” pe banda rulanta, pe motiv de vicii de procedura, rechizitoriilor primite de la Parchete si DNA. Dupa care acestia vor putea fi schimbati, pe motiv de „neprofesionalism”…

Procesul lui Nastase se reia dupa alegeri

Instanta a amanat pentru 13 iunie recursul in dosarul ”Trofeul Calitatii”, in care fostul premier Adrian Nastase este acuzat de fapte de coruptie. La termenul de ieri, avocatii apararii au cerut administrarea de noi probe si audierea a peste 30 de noi martori, printre ei numarandu-se si fostul sef al ISC, Constantin Grajdan. Magistratii au respins insa cererile formulate de Nastase.

author avatar
Catalin Tache
496 afisari

2 COMENTARII

  1. Majoritatea procurorilor,mai ales cei de la DNa sunt politia politica a lui basescu si pdl.Vrem justitie corecta,nu dupa cum le canta unul si altul.cei mai slabi magistrati sunt procurorii.

  2. intr-o lume normala, 95 la suta din judecatorii si procurorii romani ar fi dupa gratii. ce bine ca nu traim intr-o lume normala.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger