AcasăNewsA inceput “Apocalipsa baronilor”!

A inceput “Apocalipsa baronilor”!

Avalansa de dosare penale anuntata de “National” inca de acum o luna a inceput deja sa-si faca simtita prezenta. Tavalugul DNA in administratia locala a inceput cu retinerea presedintelui Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu.

Nicusor Constantinescu mai este cercetat intr-un alt dosar, fiind acuzat de sase infractiuni de abuz in serviciu contra intereselor publice

Dupa sase ore de perchezitii si alte cateva de audieri, procurorii anticoruptie au dispus retinerea lui Constantinescu intr-un nou dosar de coruptie. Dupa audieri si emiterea ordonatei de retinere, Nicusor Constantinescu a apucat sa explice jurnalistilor: „Am fost retinut in urma unor acuzatii ale unui escroc – Turbatu Marian, care a inselat Consiliul Judetean Constanta si mi-a facut plangere”. Si seful Regiei Judetene de Drumuri si Poduri Constanta, Adrian Gambuteanu, a fost ridicat de procurorii DNA, in urma perchezitiilor care au avut loc la sediul institutiei. Adrian Gambuteanu a fost dus, si el, in Bucuresti, pentru audieri. Potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie, se efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011-2013, a unor infractiuni asimilate celor de coruptie de catre functionari publici cu functii de conducere in plan local.

author avatar
National
1.443 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger