AcasăNewsA ieșit totul la iveală! Cum își răsplătește USR membrii. Angajată a...

A ieșit totul la iveală! Cum își răsplătește USR membrii. Angajată a Primăriei Bacău, locuință de serviciu dată cu „cântec”

sursa foto: ziaruldebacau.ro

O anchetă de presă a scos la iveală o situație de-a dreptul sfidătoare – mai ales la adresa tinerilor băcăuani, care așteaptă „la rând” să primească o locuință socială.

O angajată a Primăriei, membră USR, stă „pe ochi frumoși” într-o locuință de serviciu a instituției, din buricul târgului, deși are buletin de Bacău – dezvăluie Ziarul de Bacău.

E vorba despre o angajată în Primăria Bacău, membră a USR, partidul din rândurile căruia – coincidență sau nu! – face parte și primarul Viziteu, de la Bacău.

Site-ul publicației locale scoate la lumină faptul că e vorba despre un apartament de lux, ce aparține municipiului.

„Este adevărat, am primit o locuință de serviciu”

Conform sursei citate, angajata în cauză este Cerasela Ionela Cocalea, inspector de specialitate la Baze Sportive, în cadrul Primăriei Bacău, care de curând a primit atribuții de conducere a serviciului. Aceasta este și membră USR Bacău. Și are domiciliul în Bacău.

Doar că, de o bună bucată de vreme, Cocalea locuiește într-un apartament de peste 100 de mp, dotat și utilat modern, situat chiar lângă noul sediu al Primăriei. Este vorba despre clădirea unde funcționează Inspectoratul de Stat în Construcții, care la etajele superioare are apartamente de locuit. Și unde municipiul deține 4 locuințe de serviciu, una fiind în administrarea Primăriei.

Jurnaliștii de la Ziarul de Bacău au luat legătura cu Cocalea. „Este adevărat, am primit o locuință de serviciu. Normal că am buletin de Bacău, din moment ce am locuit în Bacău.

Neavând alt domiciliu decât acest apartament de serviciu, mi se pare normal, nemaiavând casă”, a spus aceasta.

Citiți mai multe AICI.

author avatar
Andrei Coman
558 afisari

3 COMENTARII

  1. Eu nu înțeleg. Știam ca usr-istii se acupleaza între ei având același gen.Deci primarul e trans ….sau duduia e pe invers.! Ptiu, descurca-i drace!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger