AcasăNewsA găsit un card bancar pe stradă, în Alba Iulia. A făcut...

A găsit un card bancar pe stradă, în Alba Iulia. A făcut cumpărături de 800 lei, dar, la finalul zilei, a regretat amarnic!

plata-cu-cardA găsit un card bancar pe stradă, în Alba Iulia. A făcut cumpărături de 800 lei, dar, la finalul zilei, a regretat amarnic!

Un tânăr din Alba Iulia a găsit un card bancar pe stradă şi a crezut că a dat lovitura! A făcut cumpărături, s-a distrat, dar, la finalul zilei, a regretat amarnic! Ce i s-a întâmplat? A fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii din Alba Iulia au identificat şi reţinut un tânăr de 20 de ani, care după ce ar fi găsit un card bancar, în loc să-l predea autorităţilor, ar fi efectuat mai multe plăţi cu acesta, transmite IPJ Alba.

A comis un prejudiciu de 800 lei

Bărbatul ar fi utilizat, la diverşi comercianţi, efectuând un număr de 12 plăţi, cu valori mai mici de 100 de lei. Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei.

Tânărul era cercetat, sub control judiciar, pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârşite în lunile august şi septembrie ale anului 2021. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar, pe care, în loc să îl predea autorităţilor sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverşi comercianţi, efectuând un număr de 12 plăţi, cu valori mai mici de 100 de lei.

Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei”, se precizează în comunicat.

author avatar
Andrei Ștefan
607 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trebuia sa cumpere de 5 lei si nu aveau cei face apoi peste 1 saptamana iar lua de 5 lei si tot asa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger