AcasăNewsA gasit solutia sa scape mai repede! Gica Popescu isi scrie memoriile...

A gasit solutia sa scape mai repede! Gica Popescu isi scrie memoriile dupa gratii

Condamnat la trei ani, o luna si 10 zile de inchisoare, cu executare, in Dosarul Transferurilor, Gica Popescu este incarcerat la Penitenciarul Rahova.

Fostului mare international roman i-a expirat perioada de carantina, iar comisia a decis ca Popescu poate sa ramana la Rahova pentru a-si executa pedeapsa in regim inchis.

Popescu a depus, deja, prin intermediul avocatilor sai, o contestatie la decizia prin care a fost condamnat si asteapta sa vad daca demersul sau va avea succes si va putea fi eliberat cat de curand.

In cazul in care contestatia nu-i va impresiona pe magistrati, Gica Popescu are si o alta tactica pentru a scapa mai repede de perioada de detentie.

Conform ring.ro, fostul capitan al Barcelonei si al nationalei de fotbal a Romaniei este decis sa-si scrie memoriile dupa gratii, acest demers asigurandu-i o reducere semnificativa a perioadei petrecute in inchisoare.

Si este evident ca Popescu are ce sa scrie intr-o carte daca ne gandim ca a jucat la cateva dintre cele mai tari cluburi din Europa, a marcat 16 goluri in 115 selectii la nationala Romaniei si a castigat mai mult de o duzina de trofee, fiind campion in patru tari diferite (Romania, Olanda, Spania, Turcia) si trecandu-si in palmares Cupa UEFA si Supercupa Europei cu Galatasaray Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
217 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger